РОЛЕТНИ

Обезбедете ги најдобрите ролетни за Вшиот дом и деловен простор. Нудиме преку 10 вида на ролетни. Со сигурност го имаме вистинското решение за Вас. Покрај стандардните решенија со кои добивате одлична заштита од директната сончевата светлина, нудиме и дополнителна заштита со вградени комарници.
Постојат два типа на вградување: внатрешно и надворешно. Внатрешното вградување се изведува во текот на изградбата на објектот, а додека надворешната монтажа се однесува на поставување на ролетни на веќе постоечки тип на столарија.

Заштитете го вашиот животен простор од:

…сончеви зраци

…снег и мраз

…бучава

…несакани погледи

…провала и кражба