Контактирајте не

Контакт

МеталкоБЈ

E-Mail: info@metalkobj.mk
Адреса: Турново
Телефон: 078/682-070

МеталкоБЈ

Нашата посветеност кон она кое го работиме е огромна и безусловна, но секако, сама по себе не може да зборува за квалитетот на услугите и производите кои ги нудиме. За тоа зборуваат илјадниците прозорци и врати монтирани во стотици домови, згради и деловни објекти.

Наш совет е, кога планирате да инвестирате во Вашиот дом или деловен простор, размислувајте долгорочно.