КОМАРНИЦИ

Заштитете го Вашиот дом и работен простор од непосакувани инсекти. Нашите комарници се најдоброто решение за Вас.
Овозможуваат циркулација на свеж воздух, а истовремено спречуваат влез на инсекти во просторијата. Со поставување на комарници на прозорците и вратите успешно ќе го спречите влегувањето на комарците и останатите инсекти. Комарниците ги нудиме во различни типови, погодни како за стамбените простори, така и за јавните објекти. Ги препорачуваме за ресторани, болници, продавници, кафетерии, како и за сите типови на домашен простор.